Logo VDB Tuinarchitectuur

U hebt al een tuinontwerp, maar zoekt nog iemand die uw droomtuin voor u aanlegt? Tuinarchitectuur Van den Broeck is uw enthousiaste tuinaannemer in Merchtem, Opwijk, Lebbeke, Aalst - of gewoon waar u wil.

Tuinaanleg door ervaren tuiniers

Een tuin met zwembad? Een mooie verharding / oprit / terras voor uw woning? De nodige grondwerken? Een daktuin op de eerste verdieping? Hoe uw tuinontwerp er ook uitziet, u krijgt sowieso vakmannen over de vloer die uw tuinplan feilloos uitvoeren.

Met onder andere de juiste planten, meststoffen, gazonzaden, bestratingen en verhardingen, vijverbouw en verlichting. En niet te vergeten: eigen bouwmateriaal. Een moeilijkere tuinklus? Dan schakelen we voor u de juiste partners in.

Tuinaanleg binnen uw budget

Voor we beginnen, komt één van onze tuinarchitecten eerst een kijkje nemen. Samen met hem bespreekt u elk detail en bekijkt u wat mogelijk is binnen uw budget. Daarna krijgt u een gratis offerte op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect.

En wat met het onderhoud? U vindt in uw offerte 3 types tuinonderhoud: eenmalig, 3-jaren- of 5-jarencontract. Aan u de keuze.

Zwembad op maat van uw tuin én conditie
Dit kan bij Tuinarchitectuur Van Den Broeck ook!

 

Bekijk de andere specialisaties